Systemisch Coachen - Life University
18139
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18139,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Systemisch Coachen [4 dagen]

WAT IS SYSTEMISCH COACHEN?
Systemische coaching richt zich onder andere op de omgeving en de (familiaire) achtergrond van de cliënt. De cliënt wordt niet alleen als individu gezien, maar als iemand die onderdeel uitmaakt van verschillende systemen. De aandacht is erop gericht om de cliënt naar zijn of haar eigen probleem te laten kijken in relatie tot de systemen waar hij of zij deel van uitmaakt.

 

Coach en cliënt gaan samen op onderzoek uit om verborgen patronen en dynamieken uit de familie van herkomst, partnerrelatie(s), of werkomgeving aan het licht te brengen en hanteerbaar te maken. Systemisch coachen is een diepwerkende vorm van coaching. Het effect is vergelijkbaar met dat van een opstelling. Systemisch coachen levert niet alleen veel mogelijkheden op voor de cliënt, het geeft ook een andere, diepere invulling aan de beleving van het werk als coach.

 

Tijdens een systemisch coachen opleiding wordt onder andere gebruik gemaakt van (familie)opstellingen. Een opstelling tijdens een training systemisch werken is een ruimtelijke weergave van een systeem, met als doel om onbewuste dynamieken inzichtelijk te krijgen.

 

Met deze inzichten komt het systeem uiteindelijk weer in overeenstemming met de basisprincipes, gaat de energie weer stromen en kan men de gewenste verandering doorvoeren.

 

Het doel van systemisch coachen
Het doel van systemisch coachen is om zicht te krijgen op de interacties van de cliënt met zijn of haar systemen en de samenhang met de coachvraag. Er wordt gekeken welke positie de cliënt heeft ingenomen en welke belangrijke patronen er vanuit het verleden zijn ‘ingesleten’. Vervolgens wordt gekeken hoe de cliënt weer meer in de eigen kracht kan komen. Door het erkennen en integreren van herkomst en verbinding openen zich nieuwe wegen voor veranderingen.

Inhoud

Wat komt er aan bod?

 

De thema’s per dag:
Dag 1: Leren kijken door de systemische bril
Dag 2: Fenomenologische houding en energie
Dag 3: Werken met en herkennen van systemische woorden
Dag 4: leren opstellen en re-imprint

 

Voor wie? Je bent al coach [practioner niveau] en je wilt in je coachpraktijk gebruik gaan maken van technieken uit het systemisch werken. Dit kan met diverse materialen zoals vloerankers, poppetjes of indien mogelijk met representanten. Je leert namelijk ook opstellingen te begeleiden met representanten

 

Deze training bestaat uit totaal 4 dagen. Aan het einde van de opleiding ontvang je het certificaat: “ Systemisch Coachen” van Life University

 

Locatie: Conferentiecentrum Drakenburg te Baarn

 

Wanneer en tijd:

Alle trainingsdagen starten we om 9.30 en eindigen rond 16.30

Dag 1  zaterdag 9 maart

Dag 2 zaterdag 6 april

Dag 3 zaterdag 1 juni

Dag 4 zaterdag 6 juli

 

Investering:

Normaal tarief € 1195,-, 10 dagen voor aanvang inschrijven = early bird tarief: 1095,- ! Inclusief catering en lesmateriaal.

 

Early bird tarief Life University:
Voor de mensen die vroegtijdig inschrijven hebben wij een ‘Early bird” tarief. Dit tarief is geldig tot 10 dagen voor de aanvang van de eerste trainingsdag.

 

Schrijf je nu in!
Als de training van jouw voorkeur al gestart is of al vol gepland is, kun je ook je gegevens hier achterlaten voor onze vervolglijst en wordt je uitgenodigd bij de nieuwe

  Je naam (verplicht)

  Factuuradres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  SYSTEMISCH COACHEN € 1195,- (verplicht) (Early bird €1095,- geldig tot 10 dagen voor de aanvang van de eerste trainingsdag)

  Welke datum?

  Opmerkingen / vragen


  Algemene voorwaarden

  VOLG ONS OP INSTAGRAM

  VOLG ONS OP FACEBOOK