Subsidies en vergoedingen - Life University
15766
page-template-default,page,page-id-15766,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Subsidies & Vergoedingen

O&O Fonds / A&O Fonds (Opleidings- en ontwikkelfonds)

Wanneer een individuele werknemer een opleiding wil volgen, doet hij dit via/namens zijn werkgever. De werkgever kan voor iedere opleiding een aanvraag tot vergoeding indienen bij zijn branchevereniging. Dit kan verhaald worden op het O&O Fonds en/of het A&O Fonds (gemeenten en rijk), welke opgebouwd worden uit een percentage van iedere loonsom. De hoogte hiervan is in de CAO vastgelegd. Het fonds bepaalt of een opleiding geheel, gedeeltelijk of niet vergoed wordt. Dit kan per branche verschillen. De erkende fondsen per branche zijn te vinden op agentschap.szw.nl.

 

Individueel opleidingsbudget

 

Veel bedrijven hebben voor hun medewerkers een individueel opleidingsbudget, welke kan oplopen tot wel 1.000,- euro per medewerker per jaar. Informeer bij je HR manager wat de mogelijkheden zijn.

 

BTW-vrijstelling

 

Life University biedt particulieren de mogelijkheid om een factuur zonder BTW aan te vragen. Dit voor mensen die BTW niet bij de overheid kunnen terugvorderen. Kijk snel of je voor een BTW-vrijstelling in aanmerking komt.

 

Mindfulness

 

Wist u dat onze training: Mindfulness door sommige ziektekostenverzekeraars vergoed kan worden, kijk in uw eigen polis voor de voorwaarden

VOLG ONS OP INSTAGRAM

VOLG ONS OP FACEBOOK