Over ons - Life University
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

WIE ZIJN WIJ?

Ben jij op zoek naar een goede training/cursus op gebied van coaching, leiderschap , soft skills of persoonlijke ontwikkeling?

 

Wij verzorgen interactieve workshops/trainingen en opleidingen op gebied van persoonlijke effectiviteit, professionele ontwikkeling, communicatie, soft skills, persoonlijk leiderschap en coaching. 

 

Onze workshops en trainingen zijn: inspirerend, leerzaam voor zowel privé als werk, inzicht in jezelf, ontspannen, humor, nuttig, interessant, en effectief.

 

” Als jij niet in jezelf investeert, wie doet het dan?……..de beste investering is in jezelf!”

ONS TEAM

Altijd proberen het beste in mensen naar boven te halen

PIET MATHÔT

Piet vindt het fantastisch om het beste in mensen naar boven te halen, ze te laten groeien en ze bewust na te laten denken over hun eigen kracht.  Hij werkt vanuit rust en vertrouwen, laat zijn deelnemers leren door te ervaren. Zijn resultaat is gehaald als er positieve gedragsverandering heeft plaats gevonden. Piet is gecertificeerd leiderschapstrainer/coach en Master organisatieopstellingen.

FROUKJE VAN DER LENDE

Froukje is trots op haar werk als mensen echte stappen zetten, hun doelen behalen en in hun kracht staan. Doelen op gebied van persoonlijk ontwikkeling. Zij laat deelnemers ter plekke inzicht en ervaringen opdoen die helpen bij verdere ontwikkeling. Froukje is gespecialiseerd NLP master en trainer coach op gebied van persoonlijke en teamontwikkeling.

YVONNE DE LOOS – MARCUS

Yvonne is een spontane en enthousiaste trainer /coach met een achtergrond in de psychologie [Master] . Zij weet mensen tijdens de training te motiveren om het beste van zichzelf te laten zien. Ze kan mensen laten ‘groeien’ en het vooral bij de ander te laten. Ze is diepzinnig en in trainingen vooral met de praktische toepasbaarheid bezig.

Pascal van Doorn Life University

PASCAL VAN DOOREN

Pascal heeft een vriendelijke en doortastende aanpak. Hij focust scherp op het vergroten van jouw effectiviteit. Na zijn studie psychologie is hij zich blijven ontwikkelen met nieuwe inzichten. Van TA tot NLP, van systemisch werk tot atomic habits. Vanuit inspirerende perspectieven, praktische oefeningen en aanstekelijke evaluaties beweegt hij zijn deelnemers tot een mooie ontwikkeling.

Malu Vellekoop Life University

MALU VELLEKOOP

Malu is een enthousiaste trainer die met haar achtergrond als actrice op een creatieve wijze mensen weet te motiveren nieuw gedrag uit te proberen. Zelfzorg is een belangrijke rode draad in haar trainingen. Ze heeft een grote drive om mee te denken met deelnemers en hun inzicht te geven waar ze energie van krijgen en waar ze op leeglopen. Om vervolgens de koppeling te maken naar de toepasbaarheid in de praktijk’.

3000

MEER DAN 3000 DEELNEMERS VAN BEDRIJVEN + PARTICULIEREN GEHOLPEN

Word jij onze volgende deelnemer?

VOLG ONS OP INSTAGRAM

VOLG ONS OP FACEBOOK