Over ons - Life University
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

WIE ZIJN WIJ?

Ben jij op zoek naar een goede training/cursus op gebied van coaching, leiderschap , soft skills of persoonlijke ontwikkeling?

 

Wij verzorgen interactieve workshops/trainingen en opleidingen op gebied van persoonlijke effectiviteit, professionele ontwikkeling, communicatie, soft skills, persoonlijk leiderschap en coaching. 

 

Onze workshops en trainingen zijn: inspirerend, leerzaam voor zowel privé als werk, inzicht in jezelf, ontspannen, humor, nuttig, interessant, en effectief.

 

” Als jij niet in jezelf investeert, wie doet het dan?……..de beste investering is in jezelf!”

ONS TEAM

Altijd proberen het beste in mensen naar boven te halen

PIET MATHÔT

Piet vindt het fantastisch om het beste in mensen naar boven te halen, ze te laten groeien en ze bewust na te laten denken over hun eigen kracht.  Hij werkt vanuit rust en vertrouwen, laat zijn deelnemers leren door te ervaren. Zijn resultaat is gehaald als er positieve gedragsverandering heeft plaats gevonden. Piet is gecertificeerd leiderschapstrainer/coach en Master organisatieopstellingen.

FROUKJE VAN DER LENDE

Froukje is trots op haar werk als mensen echte stappen zetten, hun doelen behalen en in hun kracht staan. Doelen op gebied van persoonlijk ontwikkeling. Zij laat deelnemers ter plekke inzicht en ervaringen opdoen die helpen bij verdere ontwikkeling. Froukje is gespecialiseerd NLP master en trainer coach op gebied van persoonlijke en teamontwikkeling.

YVONNE DE LOOS – MARCUS

Yvonne is een spontane en enthousiaste trainer /coach met een achtergrond in de psychologie [Master] . Zij weet mensen tijdens de training te motiveren om het beste van zichzelf te laten zien. Ze kan mensen laten ‘groeien’ en het vooral bij de ander te laten. Ze is diepzinnig en in trainingen vooral met de praktische toepasbaarheid bezig.

MAX OHLENSCHLAGER

Max heeft een achtergrond in de gedragswetenschappen en als trainer weet hij hoe je gedrag op de werkvloer kunt beïnvloeden. Hij vertaalt de theorie naar praktische tips, tools en technieken die de deelnemer direct in de praktijk kan toepassen. Op zijn favoriete boekenplank staat vakliteratuur over slimmer werken, concentratie en time management. Max kan problemen goed terugbrengen tot de kern en is overtuigd van het Keep It Simple principe.

3000

MEER DAN 3000 DEELNEMERS VAN BEDRIJVEN + PARTICULIEREN GEHOLPEN

Word jij onze volgende deelnemer?

VOLG ONS OP INSTAGRAM

VOLG ONS OP FACEBOOK