Over ons - Life University
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

WIE ZIJN WIJ?

Ben jij op zoek naar een goede training/cursus op gebied van coaching, leiderschap , soft skills of persoonlijke ontwikkeling?

 

Wij verzorgen interactieve workshops/trainingen en opleidingen op gebied van persoonlijke effectiviteit, professionele ontwikkeling, communicatie, soft skills, persoonlijk leiderschap en coaching. 

 

Onze workshops en trainingen zijn: inspirerend, leerzaam voor zowel privé als werk, inzicht in jezelf, ontspannen, humor, nuttig, interessant, en effectief.

 

” Als jij niet in jezelf investeert, wie doet het dan?……..de beste investering is in jezelf!”

ONS TEAM

Altijd proberen het beste in mensen naar boven te halen

PIET MATHÔT

Piet vindt het fantastisch om het beste in mensen naar boven te halen, ze te laten groeien en ze bewust na te laten denken over hun eigen kracht.  Hij werkt vanuit rust en vertrouwen, laat zijn deelnemers leren door te ervaren. Zijn resultaat is gehaald als er positieve gedragsverandering heeft plaats gevonden. Piet is gecertificeerd leiderschapstrainer/coach en Master organisatieopstellingen.

FROUKJE VAN DER LENDE

Froukje is trots op haar werk als mensen echte stappen zetten, hun doelen behalen en in hun kracht staan. Doelen op gebied van persoonlijk ontwikkeling. Zij laat deelnemers ter plekke inzicht en ervaringen opdoen die helpen bij verdere ontwikkeling. Froukje is gespecialiseerd NLP master en trainer coach op gebied van persoonlijke en teamontwikkeling.

YVONNE DE LOOS – MARCUS

Yvonne is een spontane en enthousiaste trainer /coach met een achtergrond in de psychologie [Master] . Zij weet mensen tijdens de training te motiveren om het beste van zichzelf te laten zien. Ze kan mensen laten ‘groeien’ en het vooral bij de ander te laten. Ze is diepzinnig en in trainingen vooral met de praktische toepasbaarheid bezig.

MAX OHLENSCHLAGER

Max heeft een achtergrond in de gedragswetenschappen en als trainer weet hij hoe je gedrag op de werkvloer kunt beïnvloeden. Hij vertaalt de theorie naar praktische tips, tools en technieken die de deelnemer direct in de praktijk kan toepassen. Op zijn favoriete boekenplank staat vakliteratuur over slimmer werken, concentratie en time management. Max kan problemen goed terugbrengen tot de kern en is overtuigd van het Keep It Simple principe.

LESLEY KUIJPER

Lesley heeft jarenlange ervaring als freelance gedragstrainer in onder andere de luchtvaart- en retailsector. Hij gelooft in het principe van ervarend leren; trainingen in een workshop-achtige setting genereren bij zowel trainer als deelnemers het beste resultaat. Deelnemers aan zijn trainingen omschrijven Lesley als een kundige, benaderbare, georganiseerde en flexibele trainer.

Life University

LETTIE AMBAGTSHEER

Lettie’s energie in combinatie met haar achtergrond in de (assessment) psychologie en een specialisatie in Transactionele Analyse, heeft impact op de groep.  “Geef Lettie een pot weerstand en zij weet met humor, liefde en tomeloos veel energie los te maken wat (lange tijd) vast zit. Een breed inzetbare adviseur en trainer met praktische skills!”. Thema’s waar zij graag bij helpt zijn: Persoonlijke- en loopbaankeuzes, Teamontwikkeling & samenwerking en Zelfvertrouwen.

ROMEO OEHLERS

Romeo is een senior trainer-coach op gebied van Hospitality, leiderschap en individuele ontwikkeling. Zijn focus ligt op prestatieverbetering, innovatie en groei van organisaties, teams en individuen. Zijn aanpak is enthousiast, creatief, resultaatgericht en met een praktisch ingezette gedragswetenschap. Romeo weet door zijn aanstekelijke enthousiasme mensen mee te krijgen en daarmee resultaten te behalen.

3000

MEER DAN 3000 DEELNEMERS VAN BEDRIJVEN + PARTICULIEREN GEHOLPEN

Word jij onze volgende deelnemer?

VOLG ONS OP INSTAGRAM

VOLG ONS OP FACEBOOK