Lifecoach opleiding - Life University
17730
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17730,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Lifecoach opleiding 2023

De LIFE University staat al sinds 2009 bekend om haar kwalitatieve trainingen op gebied van Coaching. In deze training van 3 losse dagen leert u om op een professionele manier anderen te coachen.

 

Je begeleidt en adviseert graag anderen en je merkt dat je meer kennis, technieken en vaardigheden wilt beheersen om te coachen. Wil jij leren hoe je het gedrag van jouw gesprekspartner kunt beïnvloeden? Dan is deze training uitstekend geschikt voor jou. In deze waardevolle training leer je de belangrijkste technieken en instrumenten, zodat je met meer plezier en resultaat anderen kunt coachen. Oefenen met belangrijke vaardigheden en technieken en krijg concrete handvatten voor effectieve interventies.

 

In deze training van 3 dagen leer je om op een professionele wijze  om mensen hun doelen te laten halen en  als mens effectief te zijn.

 

Het doel van Life Coaching is het vergroten van het levensgeluk van de cliënten. Het is namelijk niet eenvoudig om gelukkig te zijn. Om gelukkig te zijn moet je ten eerste zelfkennis hebben en innerlijke vrijheid. Life Coaching vergroot deze zelfkennis. Door zelfkennis weet je wat jij belangrijk vindt en wat je diepste verlangens zijn. Daardoor is het duidelijk voor de cliënt wat eventuele geluk verstorende factoren in zijn of haar leven zijn.

Wat komt er aan bod?

Dag 1:     Coachvaardigheden, gesprekken  en weerstand
Dag 2:     Coachvaardigheden, de vraag van de cliënt centraal
Dag 3:     Supervisie, reflectie en toetsen van begeleiding


Dit alles in een afwisselend programma met verschillende werkvormen en oefeningen. Deze training wordt beoordeeld door onze deelnemers met een gemiddelde van  
9,1 !

 

Data en tijden:
Alle dagen starten we om 9.30 uur en eindigen om 16.30

Dag 1   Zaterdag 11 maart
Dag 2  Zaterdag 15 april
Dag 3  Zaterdag 13 mei

Waar: Conferentiecentrum Drakenburg te Baarn o.v.

Investering: Voor deze life coach opleiding is de investering
€ 995,- ex btw. (Early bird € 895,-) inclusief lesmateriaal en catering.

Early bird tarief  Life University:
Voor de mensen die vroegtijdig inschrijven hebben wij een ‘Early bird” tarief. Dit tarief is geldig tot 10 dagen voor de aanvang van de eerste trainingsdag.

Schrijf je nu in!

Als de training van jouw voorkeur  al  gestart is of al vol gepland is, kun je ook je gegevens hier achterlaten voor onze vervolglijst en wordt je uitgenodigd bij de nieuwe data.

  Je naam (verplicht)

  Factuuradres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Lifecoach opleiding in 3 dagen € 995,- (verplicht) (Early bird € 895,- geldig tot 10 dagen voor de aanvang van de eerste trainingsdag)
  Opmerkingen / vragen


  Algemene voorwaarden

  VOLG ONS OP INSTAGRAM

  VOLG ONS OP FACEBOOK