Lifecoach opleiding - Life University
17730
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17730,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Lifecoach opleiding

De LIFE University staat al sinds 2009 bekend om haar kwalitatieve opleidingen op gebied van Coaching. In deze opleiding via de coach the coach methode leert u om op een professionele manier anderen te coachen.

 

Je begeleidt en adviseert graag anderen en je merkt dat je meer kennis, technieken en vaardigheden wilt beheersen om te coachen. Wil jij leren hoe je het gedrag van jouw gesprekspartner kunt beïnvloeden? Dan is deze opleiding uitstekend geschikt voor jou. In deze waardevolle opleiding leer je de belangrijkste technieken en instrumenten, zodat je met meer plezier en resultaat anderen kunt coachen.

Oefenen met belangrijke vaardigheden en technieken en krijg concrete handvatten voor effectieve interventies. In deze privé-opleiding leer je om op een professionele wijze  om mensen hun doelen te laten halen en  als mens effectief te zijn.

 

Tijdens 5 bijeenkomsten van ca. 90 minuten leer je niet alleen de theorie van het coachen, maar ook de praktische toepassing ervan. Doordat je werkt met een proefclient krijg je direct supervisie en feedback op je eigen handelen.

Wat een fijne en bijzondere opleiding tot Lifecoach! Ik heb Piet mogen ervaren als een persoonlijk, inspirerende en doelgerichte coach. Door zijn gedegen aanpak, methoden en begeleiding heb ik mij niet alleen verder mogen ontwikkelen als Lifecoach, maar heeft deze opleiding mij ook veel geleerd over mijzelf. Al met al aantal waardevolle maanden waar ik met veel plezier op terugkijk!

Margret van Vliet

Inhoud

Wat komt er zoal aan bod?

– Coachvaardigheden, basishouding, gesprekken  en omgaan met weerstand
– Coachingtechnieken, de vraag van de cliënt centraal, doelgericht coachen
– Contact voor contract, overdracht, feedback, succesfactoren, supervisie en reflectie.


Dit alles in een afwisselend programma met verschillende werkvormen en oefeningen. Deze training wordt beoordeeld door onze deelnemers met een gemiddelde van 9.0

 

Investering: Voor deze life coach opleiding is de investering
€ 1095,- ex btw. inclusief lesmateriaal en catering.


Schrijf je nu in en start met een gratis [online] kennismakingsgesprek.

Na je inschrijving gaan we samen met met jou in overleg de locatie en data voor de 5 bijeenkomsten plannen.

  Je naam (verplicht)

  Factuuradres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Lifecoach opleiding € 1095,- (verplicht)
  Opmerkingen / vragen


  Algemene voorwaarden

  VOLG ONS OP INSTAGRAM

  VOLG ONS OP FACEBOOK