Impact - Life University
17458
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17458,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

IMPACT

DE MAGIE BEVINDT ZICH BUITEN JE COMFORTZONE

Heb jij ook het gevoel dat er méér in zit en weet je niet hoe je dat kunt bereiken?

 

Persoonlijke ontwikkeling kan zoveel leuker zijn – en vooral ook zo veel effectiever – dan je misschien gewend bent. Omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt voelen en ervaren. Omdat je het niet alléén hoeft te doen, als het samen kan. Omdat je verrast wilt worden en verwonderd. Omdat je wilt huilen en juichen tegelijk. Omdat je niet alleen een hoofd bent, maar ook een hart en ook een lijf. Omdat je wilt toepassen en experimenteren. Omdat je verschil wilt voelen. Omdat er gelachen mag worden – en hard ook. Of je nou meer zelfvertrouwen wilt, een liefdevolle relatie of bijvoorbeeld je eigen bedrijf, wat je droom ook is: tijdens de IMPACT training leer je hoe je het waarmaakt.

 

Misschien heb je het ook wel eens meegemaakt: een familieopstelling. Een methode om te onderzoeken of belemmeringen in je leven of relaties voortvloeien uit eerdere gebeurtenissen binnen jouw familie.

 

Kinderen nemen vaak – uit liefde – gevoelens over van hun ouders. Alleen, betekent eigenlijk allemaal in één. Alles zit in jou verenigd. Het familiesysteem, ofwel het genogram, gaat er vanuit dat je een individu bent in een systeem. in dit geval het gezin. Je bent in wezen het uiteinde van een (eindeloze) lijn met vaders en moeders. Iedereen binnen het gezin heeft een plek. Iedereen heeft immers een vader en een moeder. Ook als ze niet in jouw leven waren of overleden zijn.

Doel:

Het doel van familieopstellingen is om iedereen zijn juiste plek terug te geven in dat systeem. Belangrijk daarbij is dat een opstelling niet zozeer het probleem oplost, maar er vooral is om inzicht te geven in de redenen ervan. Met dat inzicht kun je vervolgens aan de slag om je eigen situatie te veranderen.

Tijdens de IMPACT training is dit ook een belangrijk onderdeel. We gaan hiermee aan de slag om af te rekenen met patronen uit het verleden en de weg vrij te maken voor je toekomst! Zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet?!

 

Wanneer: Zaterdag 12 maart

Hoe laat: Van 9.00 – 16.30 incl. pauzes.

Waar: Life University Enkhuizen

Kosten:  € 195,- pp. (Early bird €145,-) incl. Lunch, koffie, thee, water en fruit.

Early bird tarief  Life University:
Voor de mensen die vroegtijdig inschrijven hebben wij een ‘Early bird” tarief. Dit tarief is geldig tot 10 dagen voor de aanvang van de eerste trainingsdag.

Schrijf je nu in!

Als de training van jouw voorkeur  al  gestart is of al vol gepland is, kun je ook je gegevens hier achterlaten voor onze vervolglijst en wordt je uitgenodigd bij de nieuwe data.

  Je naam (verplicht)

  Factuuradres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Impact € 195,- (verplicht) (Early bird €145,- geldig tot 10 dagen voor de aanvang van de eerste trainingsdag)"]

  Opmerkingen / vragen

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden van Life University

  VOLG ONS OP INSTAGRAM

  VOLG ONS OP FACEBOOK